Privatlivspolitik

 

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Side 6 af 8

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på smartfones.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos BG Design og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for BG Design har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på smartfones.dk er BG Design

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til bgdesign.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

OBS! Hvis i har en aftale med eksempelvis et anmeldelses-site vil det betegnes som, at der videregives oplysninger til tredjemand. Det skal i oplyse om her, og angive hvem i videregiver oplysninger til.

Som registreret hos BG Design har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BG Design via e-mail info@smartfones.dk.

 

COOKIES

På smartfones.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Indsæt hvem der sætter cookies på jeres hjemmeside. Fx hvis I samarbejder med et eksternt bureau/virksomhed der sætter cookies via hjemmesiden, eller I anvender Google Analytics/Adwords eller lignende.

Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til (indsæt kontaktpersons navn, e-mail, telefon nummer osv.)

 

WEBSTATISTIK

Vi bruger en webstatistik på smartfones.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere smartfones.dk.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This